SOCIAL NEWS

2Sense Speakers
Currently available from:

AudioVision
Torvegade 16
7800 Skive
Tel:: +45 97510833
Audiovision.dk

If not available from a dealer near you  contact us via our contact form or purchase online from our web shop.

CONTACT US

2Sense SERIES

2SENSE PRESS

LYD & BILLEDE

Danmark er et højttalerland, der både har fostret internationale kæmper som Dali, Dynaudio og B&O – og små, originale opstartsforetagender som Buchardt og Jern. Samt en næsten endeløs række af mærker mellem yderpunkterne. 

2Sense Speakers fra Brønderslev griber dog sagen an på en noget anderledes måde, end vi er vant til at se.

“Nye og gamle ideer mødes i spændende debutmodel fra ny dansk højttalerproducent – som med garanti ikke bliver væk i indretningen…”

Læs mere her

DANISH SOUND NETWORK

When you are a start-up, built on passion, you need a fire burning inside. Mind you, that fire is metaphorical and you should not start a fire indoors. That is, however, exactly what Brian Pedersen, head of design at 2Sense Speakers did, when he started the company.

Read more

AARHUS STIFTEN

“Lyd & Billede, der er Nordens største magasin for lyd, betegner Brian Pedersens højttaler som en interessant debut i den danske højttalerverden og føjer til, at “det er forfriskende at se en producent, der tør gribe tingene an på en så radikalt anderledes måde. 

Især når det lykkes, som det er tilfældet her”.

Læs mere her

NORDDJURSLAND AVISEN

Højttalere i luksusklassen udvikles i Grenaa – Brian Henrik Pedersen har altid puslet med den gode lyd
“Jeg plejer at sige, at folk, der er født efter 1992 aldrig har hørt ordentlig lyd, fordi det var der, hvor mp3 tog over efter analog lyd. Og jeg har aldrig forstået, hvorfor der bliver hældt så meget elendig lyd på folk. Derfor er de nye højttalere udviklet – og også i et design, så de kan stå i et hjem med mange designklassikere i form af møbler,” siger Brian.

Læs mere her