2Sense

2SENSE er en dansk musiksystemsfabrikant, som blev stiftet i 2014 af Brian Henrik Pedersen, Jørn Ole Nielsen og Dennis Elgaard med ét mål. 2SENSE ville skabe det perfekte musiksystem ikke kun til lyd, men også design.

2SENSE laver musiksystemer som står frem i lokalet, musiksystemer som ikke kun lyder godt, men også ser godt ud!

For at kunne få deres drøm opfyldt, måtte de starte helt fra bunden og udvikle et nyt slags materiale som kunne tilfredsstille både lyd og design. Dette materiale er Formel B. Ved at kombinere 2SENSE filosofien og Formel B, lavede de deres første musiksystem – pearls.

2SENSE navnet stammer fra, at 2SENSE musiksystemer stimulerer dine to sanser for syn og hørelse. Det er lyd-design for øjnene og ørene.
Det er vigtigt for 2SENSE at holde sig danske. Derfor bruger de dansk design, udvikling og produktion af deres musiksystemer foregår i Danmark.

2SENSE højtalere udnytter også skræddersyede SEAS højtalerenheder fra Norge, for at opnå den bedste lyd i 2SENSE musiksystemer.

CONTACT US

Brain Henrik Pedersen

Hvad gør man, når man er træt af, kun at finde højttalere, som er formet som en toaster eller en Cola dåse? Når man så endelig finder højttalere, som har et spændende design, lyder de ikke specielt godt….
Hvad gør man, når man bare gerne vil have højtalere som stimulere ens syn og hørelse?
Svaret er faktisk overraskende! Man starter helt fra bunden, nemlig med ild.

I 2005 legede Brain Henrik Pedersen med at blande forskellige kemiske komponenter sammen for at finde det perfekt materiale til de perfekte kabinetter. Træ var ikke til at forme, til de ønskede designs, metal var for omkostningstungt og plastik lever ikke op til 2SENSE’s aktustiske standarder. Brian ville gerne have at hans højttaler ville stå frem og sammentidligt lyde godt! Det var sværere, end han havde regnet med, men efter næsten at sætte ild til 2SENSEs testområde, blev Formel B født.

Formel B gav Brian evnen til at støbe lige de former han ville med den ekstra fordel, at materialet ikke ville sænke lydkvaliteten.

Brian, som er væbnet med over 30 års erfaring med at bygge højttalere, hans ’go get it’ attitude og ikke mindst hans Formel B, havde bare brug for et brand.

Hvad kalder man et firma der gået op i design og lyd? Det æstetiske og akustik? Et firma som ikke kun påvirker én sans, men to?
2SENSE.

Brian begyndte at lave hans første musiksystem under navnet 2SENSE.

MUSIKSYSTEM

Det skal også huskes, at det ikke kun er højttalere, du køber, du køber et helt musiksystem! I prisen får du de to højttalere og 2SENSE Hubben. HUB’en er ikke en forstærker, da alle 2SENSE højttaler er aktive højtaler, men er en kompakte styreboks til deres højttalere.

HUB’en udnytter et minimalistisk design for ikke at lede fokus væk fra 2SENSE højttalerne. Bygget i børstet stål og 2SENSEs egen Formel B, er der ikke noget billigt plastik her, som går i stykker efter nogle få år.

HUB’en giver dig en fleksibel og simpel oplevelse. HUB’en kommer med 2 kabler til dine 2SENSE højtalere, som transporterer både lydsignal og strøm til dine højtalere, så det kun er nødvendigt at have ét kabel fra HUB’en til hver af dine højttaler. Færre kabler at gemme væk, jo nemmere er det at lave en flot opsætning af dit 2SENSE musiksystem.

Fleksibiliteten består af de fem indgange til alle dine medieafspiller, som pladespiller, CD afspiller, DVD afspiller, TV, streamer osv.
Du kan skifte imellem disse kanaler med fjernbetjeningen som kommer med HUB’en. Du kan se den valgte kanal og volumen på HUB’ens display.

Brian vil gerne gå imod strømmen i forhold til alle andre fabrikanter af musiksystemer. Brian vil ikke finde et kompromis mellem æstetik og lyd. Nej, han vil finde en løsning på det. Det har han gjort med Formel B.

Så er din kone eller kæreste også træt af, at have højttalere formet som cola dåser, toasters eller kasser til at stå i hjemmet? Eller er du den design-bevidste livsnyder? Elsker du design og lyd? Ja, så er det nok Brians 2SENSE musiksystemer du skal overveje!

Det er ikke kun deres look, som giver dem en personlighed, men også deres lyd.

Musiksystemer har aldrig haft så meget personlighed i udseende og lyd, som Brians 2SENSE musiksystemer.

THE SERIES